Reglament 2023

 1. El Club Fondistes Rapitencs organitza la 14ª Cursa i Caminada Popular amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de La Ràpita.
 2. Podran participar-hi de forma gratuïta tots aquells que ho desitgin, sense distinció de sexe, edat o nacionalitat.
 3. La sortida es donarà el diumenge dia 24 de setembre de 2023 a les 10’00 hores del matí, amb sortida i arribada a la Plaça 1 d’Octubre (Pavelló Firal).
 4. La cursa es disputarà sobre un recorregut de 5 Km la caminada que serà no competitiva i la cursa de 10km competitiva, donant dues voltes de 5 km, totalment urbans i sobre superfície d’asfalt. El circuit estarà senyalitzat quilòmetre a quilòmetre i obert al trànsit en alguns trams.
 5. El tems màxim per les dues curses serà de 1 hora desprès d’haver-ne donat la sortida. En cas de superar aquest tems i continuar en cursa, es farà sota la responsabilitat del corredor/a.
 6. Les inscripcions seran gratuïtes i podran formalitzar-se a la web www.fondistesrapitencs.com fins diumenge dia 17 de setembre. La participació està limitada a 500 persones entre la caminada i la cursa, quan aquestes xifres siguin cobertes es donaran per tancades sense previ avís. El dia de la cursa no s’acceptaran inscripcions.
 7. La categoria absoluta per la cursa de 10 Km serà a partir de 16 anys masculina i femenina. Els menors d’edat podran participar sempre que acrediten una autorització dels pares/mares o tutors (entregar a la retirada del pitrall/dorsal). En la caminada de 5 Km la edat serà a partir dels 5 anys i tindran que fer el trajecte a peu i acompanyats per una persona major d’edat.
  1. Trofeus cursa absoluta 10 Km:

Als 3 primers de la general masculina.
A les 3 primeres de la general femenina.
Als 3 primers locals masculins.
A les 3 primeres locals femenins.
Els que tinguin premi  a la general no en tindran a la categoria de locals

 1. Hi haurà dos punts d’avituallament al llarg de la cursa situats al 5km i a l’arribada.
 2. El lliurament de dorsals es realitzarà el dia de la cursa, al lloc de sortida, fins un ½ hora abans de començar. S’haurà de presentar obligatòriament el DNI per recollir el dorsal.
 3. L’organització podrà demanar el DNI o document acreditatiu a qualsevol participant i desqualificar o excloure si s’escau de la prova a qualsevol participant de la cursa.
 4. La participació a l’esdeveniment és troba sota la responsabilitat i el propi risc dels participants. El participant en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per l’esdeveniment. L’organització declina qualsevol responsabilitat pels danys que per la seua participació en la cursa i caminada puga ocasionar el corredor a si mateix o a terceres persones.
 5. Autoritzo al Club Fondistes Rapitencs que pugui aparèixer en fotografies i filmacions corresponents a la cursa i caminada publicades a la nostra web i xarxes socials.
 6. Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten el present reglament en el moment de fer la inscripció.

ORGANITZA:  CLUB FONDISTES RAPITENCS.

COL·LABORA: Ajuntament de La Ràpita (Regidoria d’Esports).

Organitza

Col·laboren

Logo Fondistes Rapitencs
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita
Regidoria d'Esports
On trobar-nos
Fondistes Rapitencs
Llevant, 6B – 43540 – La Ràpita
Telèfon de contacte
+34.619.932.554
Correu electrònic
fondistesrapitencs@hotmail.es

Copyright © 2023 Fondistes Rapitencs. Tots els drets reservats. Política de Privadesa